SON DAKİKA



Haber > Spor > Size kupa yakışır!

Size kupa yakışır!

18 Mart 2017 Cumartesi - 12:54




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i arayarak, "Çeyrek final hayırlı olsun. Size Avrupa Ligi Kupası çok yakışır





Beşiktaş'ın önceki akşam UEFA  Avrupa Ligi'nde  Yunanistan temsilcisi  Olympiakos'u eleyerek çeyrek finale yükselmesi sadece siyah-beyazlı camiayı değil tüm  Türkiye'yi sevince boğdu.  Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlı futbolcular ve teknik direktör  Şenol Güneş tebrik yağmuruna tutuldu. Zorlu mücadele sonrası tecrübeli teknik adam  Şenol Güneş'i arayanlardan birisi de  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'dı.

"SİZE KUPA YAKIŞIR"

Futbolcu geçmişi olan ve spora her zaman büyük destek veren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneş ve talebelerini kutlayıp başarılarının devamını diledi. Sözlerine, "Çeyrek final  Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Size UEFA  Avrupa Ligi Kupası çok yakışır" diyerek başlayan  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Umarım kupayı  Türkiye'ye getirirsiniz" diyerek temennisini ifade etti.

FİNALİ İZLEYECEK

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  Beşiktaş'ın UEFA  Avrupa Ligi'nde finale çıkması halinde karşılaşmayı izlemek üzere  İsveç'in Başkenti  Stockholm'e gideceği öğrenildi. UEFA  Avrupa Ligi Finali 24 Mayıs 2017 tarihinde  Stockholm'deki Friends Arena Stadı'nda oynanacak.  Kara Kartal çeyrek ve yarı finalde rakiplerini geçerse finalde Friends Arena'da boy gösterecek.


5_5

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap