SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota olumsuz havayı dağıttı

Şota olumsuz havayı dağıttı

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 10:57




Hollanda’nın Arhheim kentindeki Renkum kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un, yurt dışı kamp programının 10 günlük ilk etabı s





Bordo-Mavili takımın Hollanda kampı sona erdi. Hollanda’nın Arhheim kentindeki Renkum kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un, yurt dışı kamp programının 10 günlük ilk etabı sona erdi. Trabzonspor 10 gün boyunca 10'u aşkın antrenman ve 2 hazırlık maçı yapabildi. Sadece 1 gün izin yapan Karadeniz ekibinde teknik direktör Shota Arveladze antrenmanlarda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde durdu. Oynanan iki hazırlık maçından da galibiyetle ayrılan bordo-mavililerde Gürcü teknik adam, takımı ve oyuncuları tanıma fırsatı yakaladı.

Trabzonspor’da teknik direktör Shota Arveladze’nin takımın başına gelmesi, Ersun Yanal’ın ayrılışından sonra oluşan karamsar havayı dağıttı. Gol kralı olduğu Trabzonspor’a 18 yıllık bir aranın ardından teknik direktör olarak Trabzon’a gelen Shota, gelişinin ardından yeni takımıyla birlikte Hollanda’ya hareket etti. Gürcü teknik adam takımla birlikte ilk çalışmasını bu ülkede yaptı. Kalabalık bir oyuncu topluluğu ile ilk antrenmanına çıkan Gürcü teknik adam esprili kimliğinin yanı sıra saha içindeki ciddi duruşuyla oyuncularına samimi bir çalışma ortamı oluşturmaya çalıştı. Sabah antrenmanlarını büyük çoğunluğunu kondisyon ağırlıklı yaptıran Shota Arveladze’nin, 67 yaşındaki yardımcısı Laszlo Jambor performansıyla birlikte yaptırdığı zor hareketler futbolcuları zorladı. Gürcü teknik adam ise hareketleri eksik yapan oyuncularını tatlı dille eleştirmeyi de ihmal etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap