SON DAKİKA



Haber > Spor > Soylu davranış

Soylu davranış

28 Nisan 2015 Salı - 10:14








Birinci ağızdan bilgimiz oldu. Sizinle paylaşalım istedik. Süleyman Soylu AK Parti'den birinci sıradan aday oldu. Kıyamet koptu. Yok efendim Soylu Fenerbahçeliymiş!

Yok efendim Soylu Trabzonspor'un haklarını savunmuyormuş! Dün AK Parti milletvekili adaylarından Av. Faik Işık Twitter hesabında Trabzonspor'a gönderme yapar. Bunun haberini alan Süleyman Soylu ivedilikle Işık'ı arayarak duruma müdahil olur. Ve Işık'ı biraz da azarlar.

Süleyman Soylu'nun işi oldukça güç görünüyor. Bir taraftan durumu düzeltip kendisini anlatmaya çalışırken, diğer taraftan partilileri Soylu'yu zor durumda bırakıyor. Şunu hemen belirtelim: Süleyman Soylu iyi bir Trabzonsporludur. Kendisi de dost ve arkadaş çevrelerinde, uzak kaldığı Trabzonspor'a elinden gelen bütün katkıyı vereceğini söylüyormuş.

Süleyman Soylu'nun siyasetten ötürü epey uzak kaldığı spora iyi bir dönüş yapacağını umuyoruz. Bundan sonra spor konusunda Trabzon'un alacağı yatırımlarda, uluslararası organizasyonlarda Soylu'nun imzasının olacağına inanıyoruz. Trabzonsporlular Soylu konusunda biraz sabır göstermelidirler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap