SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig'de nefes nefese mücadele

Süper Lig'de nefes nefese mücadele

10 Mayıs 2016 Salı - 11:48




Tam 5 takım potaya girdi, kümede kalma yarışı iyice kızıştı. Bu hafta Rize, Antep’i ağırlıyor. Kayseri, Sivas’la kader maçına çıkıyor. Eskişehir ise B





Gaziantep Rize'de

Düşme potasının kaderini çizecek ilk maç cuma günü Hikmet Karaman'lı Çaykur Rizespor ile Gaziantepspor arasında oynanacak. Trabzon’a 6-0 yenilerek moral olarak çöken Karadeniz ekibi, Sergen Yalçın’la ilk maçında Eskişehir’i elinden kaçıran Antep karşısında mücadele verecek. 34 puanlı Rize ile 33 puanlı Antep’in mücadelesinden galip ayrılacak takım ligde kalmayı garantileyecek.

Uçurumun kenarında Anadolu derbisi

Kayseri ve Sivasspor... Avrupa potasında kozlarını paylaşması beklenen iki komşu şehir bu hafta uçurumun kenarında karşılaşacak. Sivasspor puan kaybettiği takdirde Mersin İdmanyurdu’nun ardından lige veda eden ikinci takım olacak. Kayserispor ise evinde kazanıp diğer maçların sonuçlarına bakmadan son haftadaki Galatasaray maçına hedefine ulaşmış olarak çıkacak. Aksi halde kâbus sürecek.  

Eskişehir pusuya yattı

Ekonomik sorunlara rağmen ayakta kalmaya çalışan, kurtuluş umutlarını son iki maça taşıyan Eskişehirspor’da dün flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce Emre Güral ve Toko’yla yollarını ayıran yönetim son olarak Dossa Junior’un da mukavelesini fesh etti. Teknik direktör Samet Aybaba’nın, yönetimden özel olarak; para nedeniyle sorun çıkaran oyuncuların kader niteliği taşıyan son iki maçta takımdan uzaklaştırılmalarını istediği öğrenildi. Başakşehir’i ağırlayacak olan Es Es’te sakatlığı bulunan Kıvanç Karakaş’ın yetiştirilmesi için de seferberlik ilan edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap