SON DAKİKA



Haber > Spor > Takım ruhu çok güçlü!

Takım ruhu çok güçlü!

07 Aralık 2017 Perşembe - 12:50




1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, “Diyarbekir karşısında fırsatları değerlendiremedik. Turgutlu maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” de





Ligin 15. haftasında Diyarbekirspor ile kendi sahamızda berabere kalan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, hem bu müsabakayla ilgili hemde hafta sonu deplasmanda Turgutluspor ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Diyarbekir karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirten Zıvalıoğlu, “Kazanmayı çok istedik ama olmadı" dedi.

Diyarbekir maçını unuttuklarını ve Turgutluspor maçını düşünmeye başladıklarını dile getiren Zıvalıoğlu, “Turgutluspor maçını kazanmaya gideceğiz. Rakibimizin zirve yarışında olması bizi ilgilendirmiyor. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek. Takım ruhumuz çok güçlü. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanarak, Trabzon'a galibiyetle dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap