SON DAKİKA



Haber > Spor > Takımın bana ihtiyacı var!

Takımın bana ihtiyacı var!

14 Şubat 2016 Pazar - 11:03




Önceki günkü idmanda sakatlanan Muhammet, özel programla Kayseri maçına hazırlanırken, “Takımımızın bulunduğu konum dolayısıyla bu maçta oynamayı çok





Trabzonspor’da Kayserispor maçı öncesi yapılan antrenmanda Douglas’ın müdahalesiyle sağ ayak bileğinden sakatlanan Muhammet Demir’e özel bir tedavi programı uygulanıyor. Maç gününe kadar yapılacak olan antrenmanlara katılmayacak ve dinlendirilecek olan golcü futbolcu, kulüp sağlık kurulu tarafından kendisine uygulanan özel tedavi programı ile maça yetiştirilmeye çalışılacak. Kayserispor maçında oynamayı çok isteyen Muhammet Demir, sağlık kurulu ve teknik heyete de bu isteğini iletti. Muhammet, sakatlığının çok ciddi olmadığını öğrendiğinde büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Kayserispor maçında oynamak istiyorum. Çünkü bulunduğumuz konumdan kurtulmamız gerekiyor. Bu noktada takımımın bana ihtiyacı varsa, ben de gereken her türlü fedakarlığı göstermeye hazırım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap