SON DAKİKA



Haber > Spor > Tamer Saka, 'Beklemediğimiz bir karardı'

Tamer Saka, 'Beklemediğimiz bir karardı'

27 Haziran 2020 Cumartesi - 13:38




Bayburt ekibinin başkanı Tamer Saka, federasyonun devam kararını değerlendirdi:





TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Bayburt Özel İdarespor’da başkanlık koltuğunda oturan Tamer Saka, Türkiye Futbol Federasyonu’nun alt ligler ile ilgili verdiği devam kararını değerlendirdi. Saka, devam kararını beklemediklerini ve bu kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi. Saka, “Sürpriz oldu. Beklemediğimiz bir karardı. Çok iyi olmadı. 100 kişiden 78’i oynanmasın demesine rağmen federasyon oynatılma kararını aldı. Hava şartları, sağlık sorunları hep üst üste geldi. Artık yapılacak bir şey yok. Önümüze bakıyoruz. Karara saygı duymak durumundayız” dedi.

29 HAZİRAN Pazartesi günü kendi tesislerinde toplanacaklarını söyleyen Saka, “Aynı gün test yaptıracağız. Testlerin ardından çalışmalara başlayacağız. Şimdiden gelecek sezon planlamasını yapmaya başladık. Ali Nail Durmuş hocamızla anlaştık ki kalan maçlarımızda hem oyucularımızı görsün, hem kalacak-gidecek oyuncuları belirlesin. Kısacası şimdiden her şeye yön vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Maddi sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Saka, transfer yasağını çözmelerine rağmen sorunların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap