SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftar düşman çatlatacak!

Taraftar düşman çatlatacak!

21 Mart 2013 Perşembe - 09:35




Trabzonspor’un bulunduğu kötü konumdan kurtulması için taraftar dernekleri harekete geçti. Taraftarlar, Antalya maçında tribünleri hınca hınç doldurup





AVNİ AKER YIKILACAK Ligde son 8 haftaya girilirken 31 puanla 13. sırada yer alan Trabzonspor’un bulunduğu konumdan kurtulması için taraftarlar kenetlendi. Takımın puan tablosundaki yerinden dolayı büyük üzüntü yaşayan taraftarlar, bu görüntünün ortadan kalkması için Antalya maçında takımına büyük bir destek vermeye hazırlanıyor. Bu sezon kötü sonuçlardan dolayı Avni Aker Stadı hiçbir maçta tıklım tıklım dolmazken, Antalya maçında tıklım tıklım dolması hedefleniyor. HEP DESTEK TAM DESTEK "Şimdi güç gösterme ve düşman çatlatma zamanı" parolasıyla Antalya maçını beklemeye koyulan taraftarlar, tribün şov yaparak iyi günde olduğu gibi kötü günde de takımının yanında olduğunu gösterecek. Öte yandan taraftarlar bu zorlu süreçte Trabzon’un ileri gelenlerinin de desteğine ihtiyaç duyduklarını ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtirken kuma gömülen kafaların da artık çıkması gerektiğine vurgu yapıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap