SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftar haklı…

Taraftar haklı…

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:58








Hocamızın ilk onbir tercihi anlaşılmıyor. Neresinden bakarsan bak Bordo-Mavi’ye uymuyor. Medjani ve Fatih yan yana niye oynar? Özer’in sağ açıkta ne işi var? (Oyuna aldığına göre Cardozo hazır) Santraforda üçüncü sınıf futbolcu Deniz neden sahada? Diyelim ki; korktun rakipten, çok adamla kapanıp bir faul, bir frikiğe umut bağladın. Kağıt üzerinde daha fazla koşanları tercih ettin. Hiç aklınıza gelmedi mi, bu Fatih Atik ölene kadar koşsa ne yazar?

Erkan, Deniz, Özer hücum hattı he? Ön göreydin, alaydın devre arası! Deneme tahtası mı Trabzonspor? Akıl baliğ olmamış çocuk musunuz siz? Hafta içi yazdığım gibi; Şu Beşiktaş’a karşı, bizden önce oynayan takımlar kadar olamadık. Kör futbol oynatıyor bu hoca. Yüz pas fırsatı bulsa da sonucunda bir şey çıkmıyor. Tuhaf ama söylemek zorundayım: “Ersun Yanal futbolu bilmiyor.” Şöyle sıralı birbirine benzer kanat atakları hiç olmuyor.

Aynı şekilde merkezden boş koşu, bindirme, araya, arkaya, pozisyon arama, sızma hiçbir şey yok. ‘Kuvvet’ diyor, ‘kondisyon’ diyor, mücadele gücü, hücum futbolu, bilgisayar, hard disk, polar cihazı, Amerika’dan kondisyon aletleri... Hepsi yalan. Çok emin olarak söylüyorum, şu kafayla Barcelona’nın başına geçirseler de böyle oynatır. Lig liderini tebrik etmek zorundayız! Hafta başı hocaları ne planladıysa aynen öyle bir maç oldu. En baştan sona kadar hep dümende Bilic vardı. Ara sıra bizim hoca elinde kova, yer fırçası, güvertede görünse de rakibe hizmetten öteye geçemedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap