SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF'ye başvuracaklar!

TFF'ye başvuracaklar!

26 Mayıs 2015 Salı - 09:46




Süper Lig'de 2014-2015 sezonunu şampiyonlukla noktalamayı garantileyen Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı için TFF'ye başvuru yapacak.





Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, kupayı evinde kaldırmak istiyor. Abdurrahim Albayrak, son hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının İstanbul'da oynanması için TFF'ye başvuracaklarını açıkladı.

"İSTANBUL'DA OYNAMAK İSTİYORUZ"

Albayrak şöyle konuştu: "Rize Başkanı Metin Kalkavan çok yakın arkadaşım. Kendisi aradı. O TFF'ye müracaat edecek. Ben de Rizeli olarak Rize'nin kazanmasını istiyoruz. Pazar günü gündüz İstanbul'da oynamak için konuşacağız. Umarım TFF izin verir."

"TFF'YE BAŞVURACAĞIZ"

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, şampiyonluk kupasını sahalarında almak istediklerini belirterek, "Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Federasyon olumlu karşılarsa, kendi sahamızda hep beraber kupayı kaldıracağız" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap