SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon futbolu mu kurtulacak?

Trabzon futbolu mu kurtulacak?

20 Ocak 2015 Salı - 11:07








TÜFAD "Geçmişe Saygı" adı altında bir panel düzenledi. Konuşmacı olarak, amatör futbola hizmet etmiş duayenler, Cemalettin Akçay, Celal Genç, Yavuz Şahin, Şerif Kunt, Selahattin Diyadin ve Ömer Uzun çağrılmıştı panele. Konuşmacı olarak iki üç isim mazeret beyan etmelerinden dolayı panele gelememişti. Panelin ismine (Geçmişe Saygı) ve konuşmacılara baktığımızda, iyi bir panel olur hevesiyle panelin yapıldığı salona gittik. Ne görelim! TÜFAD'ın düzenlediği panele katılımcı olarak hadi biz diyelim 20, siz deyiverin 30 kişi katılmıştı. Tam bir fiyasko, tam bir skandaldı. Hani ne oldu, hep birlikte Trabzon futbolu kurtulacaktı?

Nerede TÜFAD üyeleri?

Nerede gazel okumaya meraklı eski ve yeni yöneticiler? Amatör-profesyonel yönetici ayrımı kayrımı yapmıyoruz, hepsine sesleniyoruz. Evet, nerede amatör takımların sesi olan ASKF? Çiçek göndermeyle bu işlerin olmadığını Cahit Erdem başkan ile Zeki Kurt başkan iyi bilirler. Salondaki katılımın az oluşundan dolayı, konuşmacılar ve salonda bulunan herkes sitemlerini başkan Nurettin Balaban'a bildirdiler. Gerçi Balaban ne yapsın? 800 kişiye bizzat kendisinin telefon ettiğini ancak gelmediklerini Nurettin Balaban söyledi. Aslına bakarsanız, fiyasko ile sonlanan panelde, en güzel öneriyi, Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu getirdi. Tekelioğlu, "Bir dahaki panele, davet ettiklerinize şunu söyleyin: Panele gelecekler arasında çekilecek kurada Trabzonspor'da 10 kişiye antrenör olarak iş verilecek, bakın bakalım kaç kişi geliyor?" Eğer Trabzon futbolu Sadi hocanın dediği yerde kalmışsa vay haline! Çok beklersiniz çok, altyapıdan oyuncu yetiştirip Trabzon futbolunu ayağa kaldırmayı... Bir de kalkıyorsunuz, gelin hep birlikte Trabzon futbolunu kurtaralım diyorsunuz. Orhan Baba ne diyor: "Vazgeç gönlüm sen bu aşktan..." Sizinki de Orhan Baba'nın söylediği gibi...

HANGİSİ İYİ?

Uğur Demirok'u yakınen tanıyan bir teknik adamla konuştuk. Teknik adamın, Demirok ile ilgili söyledikleri kafamızda soru işareti oluşturmadı değil. Mustafa Yumlu'yla Uğur Demirok'u kıyaslattık kendisine. Verdiği cevap "Mustafa Uğur'dan üç gömlek daha iyi" oldu. Bekleyip göreceğiz, bakalım teknik adamın söyledikleri mi doğru çıkacak, yoksa Uğur Demirok kendisi için söylenenleri, oynayacağı futbolla çürütecek mi?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap