SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a dönmem zor

Trabzon'a dönmem zor

03 Nisan 2015 Cuma - 13:42




Trabzonspor'un eski Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bordo mavili kulüpten ayrılış şekline yine sitem etti.





Tolunay Kafkas, yine Trabzonspor üzerine konuştu… İşte o açıklamalar…

Trabzonspor'dan gönderiliş tarzının doğru olmadığını kaydeden Trabzonspor ve Karabükspor'un eski teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Türk futbolunda olmayan tek şey, samimiyet. Oyuncular, yöneticiler, teknik heyette samimiyetsizlik var. Bu taraftara da yansıyor" dedi. 

"Trabzonspor'a yanlış zamanda gittiğinizi düşünüyor musunuz?" sorusunu Kafkas sitemkâr ifadelerle yanıtladı ve şunları söyledi; "Bu derinlemesine konuşulacak bir konu. Gittiğimde bazı kelimeler kullandım. Şimdiki pozisyonu görebilmiş olsaydım gitmezdim; çünkü Trabzonspor işi bizi derinden yaralamıştır. Konular çok derin. Biz o kulüp için yöneticilerin yapmadığı fedekarlıklar yaptık. Sonuçta kulübün seçilmiş başkanı ve yönetimi var. Trabzonspor kulüp başkanlığı saygınlığı olan bir konum. Gönderiliş şekli kabul edilecek bir şey değil. Kimseye yapılmasını doğru bulmamn ama Tolunay'dı, Şota'ydı, Abdullah'tı, Ünal'dı... Bu isimlere yapılacak şey değil. Trabzonspor kulüp başkanı kiminle çalışıp çalışmayacağını kendi belirler, biz de saygı duyarız. Ama kulübün değerleri var ve oynadığımız dönemde o değerlerin içindeydik. Bir Ahmet Suat Özyazıcı ve Şenol Güneş değiliz ama bizim de bir değerimiz var. Karşılığını da aldık ama o kulübe de çok şey verdik. Her sene 30 maç oynadık. Topa kafa soktuk artı benim ailem Trabzon'lu." 

SÜRTÜŞME YAŞAMADIM

"Kulüplerin sembol futbolcularıyla yöneticiler arasında bir gerginlik yaşanıyor" yorumu üzerine Kafkas, "Hiçkimseyle teknik adamlığımda da futbolculuğumda da böyle bir sürtüşme yaşamadım. Trabzonspor veya fenerbahçe yönetim kurulunun yaptığı çalışmaları belirleyemeyiz. Her gittiğim kulüpte kulübün menfaatleri için çalıştım. Belki Trabzonspor kulübünde karşıma doğru zamanda doğru kişileri çıkmadı. İnsanların aidiyet duygusunu elinden alınmamalı. Fanatik değilim ama benim kimliğimi zedelemiştir. Doğru şeyler değil. Ayrılırken de Trabzonsporlu dediğiniz bir çok insan ağzını açmadı. Bundan sonra Trabzonspor'a dönmem zordur. İnsan büyük konuşmamalı ama hayatın bir gerçeği ölüm, onun dışındaki konular hakkında kesin ifadeler kullanmak doğru değil" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap