SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor bir hedeftir!

Trabzonspor bir hedeftir!

14 Şubat 2016 Pazar - 14:18




Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın camiada kenetlenme adına yaptığı toplantıya Süleyman Soylu ve Berat Albayrak da katıldı.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor markasının, Trabzon şehri ve tüm Trabzonlular için çok anlam taşıdığının farkında olduğunu belirterek, “Anadolu’nun her yerinde Anadolu’nun ilk yükselişini ilk ifade eden bayrak Trabzonspor'dur. Bugün bu bayrağı taşıyanlarla hep birlikte olabilmek bizim temel vazifemizdir. Trabzonspor sadece bir spor kulübü değildir. Trabzonspor bir ihtiyaçtır, hedeftir, birlikteliktir” ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise, takımın durumunun daha iyi olmasını beklediklerini söyledi. Albayrak "Takımın durumu inşallah daha iyi olacak. Burada bir sürü akil insan var. Kabinede Trabzonsporlu bakan sayımız 5 tane. Sayı itibarıyla en yüksek dönemlerinden birini yaşıyor. Trabzon hep bir spor şehri oldu ama son 15 yılda sporun her alanıyla ilgiyi yapılan yatırımlarla hakiki anlamda spor şehri olması için her şey var. Yani helvayı yapmak için her şey var. Bir de Trabzon’a yakışır çok güzel stat inşaatı sürüyor. Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışma devam ediyor. Trabzon’da doğmadık ama ailemiz bizi Trabzonlu yetiştirdi. Her platformda sahip çıkmaya çalışıyoruz. Perdenin arkasında ne kadar uğraştığımızı bilen biliyor. Trabzon ne zaman başarılı olduysa tüm şehrin ve Trabzonlular’ın birliği ve beraberliği sayesinde oldu. Birlik ve beraberlik olursa sportif, kültürel, ekonomik başarı da gelir. Birlik ve beraberlik için azami hassasiyeti gösterelim" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap