SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor favoridir!

Trabzonspor favoridir!

02 Mart 2017 Perşembe - 11:20




Yazarımız Ali Kemal Denizci, Karabükspor maçına ilişkin net konuştu..





Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, “Trabzonspor’un Karabükspor karşısında iyi oynayıp üç puanı alan taraf olacağını düşünüyorum” dedi.

ÇIKIŞA GEÇERLER

Spor Toto Süper Lig’de son iki haftayı beraberlikle kapatıp Avrupa yolunda yara alan Trabzonspor’u yarın akşam karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı öncesi efsane futbolcu Ali Kemal Denizci yorumladı. Denizci, iki haftalık puan kaybını normal olarak değerlendirirken Karabük karşısında Bordo-Mavili takımın yeniden çıkışa geçeceğini belirtti.

MÜCADELE VAR AMA...

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci, “İki haftalık beraberliği nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Trabzonspor’un puan kaybedeceğini tahmin ediyordum. Zaten ikinci yarıda ilk haftalarda aldığı maçlara baktığımızda iyi oynayan bir Trabzonspor olmadığını görürüz. Sadece eskiye nazaran biraz daha derli toplu bir takım vardı. Eskiye nazaran iyi diyoruz. Yani yerde sürünen değil, biraz daha ayağa kalkan ve mücadele eden Trabzonspor var. Artık ilk yarıdaki gibi çok rahat kaybeden Trabzonspor değil. Ama fazla bir şey de yapmayan bir Trabzonspor var” yanıtını verdi.

Onur’un sayesinde

Denizci, geçen hafta Atiker Konyaspor karşısında alınan 1 puanın kaleci Onur sayesinde alındığını da belirterek şöyle konuştu: “Onur’un performansı 1 puan kazandırdı. En azından moral olarak mağlup olunmadı. Bu da kötü sayılmaz.”

Karabük’ü yenerler

“Avrupa hedefi olan Trabzonspor’un yarın akşam oynayacağı Karabük maçındaki şansını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Denizci, şöyle cevap verdi: “Trabzonspor kendi sahasında oynuyor ve bana göre maçın favorisidir. Bu maçı kazanması da gerekiyor. Az veya çok bir Avrupa hedefi var. Yukarıyla arada fazla da puan farkı yok baktığımızda. Bu maçı Trabzonspor için yeni bir çıkış olarak değerlendiriyorum. Trabzonspor iyi oynayıp üç puanı alan taraf olacaktır. Tabi burada taraftar desteği de çok önemli. Son haftalarda güzel bir destek var takıma. Umarım devam eder.”


Geleceğe yatırım yapmanın zamanı

Trabzonspor yönetimine çağrıda bulunan Denizci, “Trabzonspor gelecek senelerin hesabını yapmak zorundadır. Bunun için de yönetimin önünde çok iyi bir zaman var. Şu an geleceğe yatırım yapmanın tam zamanı. İyi etüt edip, araştırıp Trabzonspor’u yarınlara taşıyacak fikirleri ortaya koymaları lazım” diye konuştu.

Yusuf Erdoğan harcanmamalı

Denizci, son haftalarda takımda forma bulamayan  genç oyuncu konusunda Ersun Yanal’ın dikkatini çekti ve “Kaybedilecek bir futbolcu değil” dedi.

Son maçlarda özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın oyuncu değişiklikleri çok eleştirildi. Bu konuda neler söylersiniz? Denizci: “Şu bir gerçek ki bu konuda bazı hatalar oluyor. Fakat takımı çalıştıran kişi Ersun Yanal’dır. O haftanın idmanlarında gördüğü şeyleri yapıyordur. Bence Yusuf Erdoğan son maçta sahaya sürülmeliydi. Yusuf, her zaman takımı ateşleyici bir tiptir. Bero’dan daha farklı ateşleyici bir yapısı var. Bana göre Bero değil de Yusuf değişikliği gerekirdi. Ama başta da dediğim gibi. Bir gerçek var ki: Takımı çalıştıran, hafta içi futbolcularla her gün idmanda olan Ersun hocanın farklı düşünceleri olabilir. Herkes gibi ben de Yusuf Erdoğan’ın basit şekilde hataları olsa da kaybedilecek futbolcu olmadığına inananlardanım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap