SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başkan yok! Hoca yok! Transfer var! Rakitic bombası!

Başkan yok! Hoca yok! Transfer var! Rakitic bombası!

13 Mart 2023 Pazartesi - 17:32




Trabzonspor'da geçici başkan Ertuğrul Doğan, İspanyol menajer Canales'i konuk etti. Doğan'ın Sevilla'nın oyuncusu Ivan Rakitic için görüşme yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...





Trabzonspor’da başkan yok… Teknik direktör yok… Ancak transfer operasyonu tam gaz devam ediyor. Geçici başkan ve kongre için tek aday Ertuğrul Doğan, seçilirse yeniden çalışacağı Abdullah Avcı’nın verdiği rapor üzerinden görüşmelere devam ediyor. 

Doğan başkan adaylığını resmen açıkladığı gün İstanbul’daki ofisinde İspanyol menajer Canales’i konuk etti… Barcelona’nın hocası Xavi ve Aston Villa’nın hocası Unai Emery’nin de menajeri olan Canales’le bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin Bartra’nın tavsiyesiyle İspanyol teknik adam Joseba Etxebaria için olduğu bile olduğu iddia edildi.

Ancak görüşmenin Sevilla’nın orta sahadaki yıldızı Ivan Rakitic için yapıldığı ortaya çıktı. Avcı’nın isteğiyle sezon sonunda takımdan ayrılacak Marek Hamsik’in boşluğunu doldurmak için Hırvat orta saha için bir ön görüşme olduğu belirtildi. 

Beğendim
10
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap