SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca: Şampiyonluk için futbolu bırakırım!

Edin Visca: Şampiyonluk için futbolu bırakırım!

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 09:19




Trabzonspor’un Boşnak yıldızı Edin Visca, “Tek düşüncem Trabzonspor’la şampiyon olmak. Birisi bana dese ki bu sene Trabzon’la şampiyon olacaksın ama sezon sonunda futbolu bırakacaksın. Kabul ederim” dedi.





Yeni sezon öncesi kendisinin ve takımın hedeflerini anlatan Trabzonspor’un Boşnak yıldızı Edin Visca’dan iddialı sözler: "Kariyerim boyunca çok güzel şeyler yaşadım. Güzel şeyler yaşayabilmek için de hep çok çalıştım. 18 yıldır profesyonel futbolun içerisindeyim ve tüm bu süreci son derece profesyonel bir şekilde geçirmeye çalıştım. Yaptığım fedakârlıklar bana hep sahada başarı ve istikrar olarak döndü."

Çok uzun yıllar sakatlık yaşamadım

"Çok uzun yıllar hiç sakatlık yaşamadan oynayarak geçirdim. Genel olarak her sene 40 maçın üzerine çıkıyordum. Sadece Trabzon’a geldikten sonra kolumun kırılması elbette beni zorladı ama futbolda bunların hepsi var."

Kariyerimde hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim

"Geriye dönüp baktığımda kariyerimde hiçbir şeyi de değiştirmek istemezdim. Çünkü kendi adıma yaptığım işten her zaman mutlu oldum. Başakşehir’de uzun yıllar istikrarlı bir şekilde oynadım ve şampiyonluk yaşadım."

İyi ki Trabzonspor’dayım

"Büyük takım hedefine ulaşmam bazı insanlar için geç olarak nitelendirilebilir ama ben öyle bakmıyorum. İyi ki de böyle olmuş. İyi ki de Trabzonspor’la olmuş. Burada 2.5 yıldır çok güzel şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum."

Her şeyi Abdullah Avcıdan öğrendim

"Abdullah hocanın yeri bende çok ayrı. Başakşehir’de onunla beraber sistemi ve futbolu öğrendim. Küçük detayların futbolda ne kadar önemli olduğunu onunla öğrendim. Bir futbol takımını nasıl yöneteceğini çok iyi biliyor."

Onuachu ile oynamak isterim

"Onuachu ile tekrar oynamayı çok isterim. Paul ile beraber geçen sezon iyi şeyler ortaya koyduk. Yine yapabiliriz. O çok güçlü bir karakter. Futbolda bazen en iyi transfer mevcut kadroyu korumaktır. Onuachu da bu yüzden bizim için önemli."

Türkiye, 2026’ya odaklanmalı

"Türkiye A Milli Takımı bence harika işler yaptı. Avusturya ve Hollanda maçlarında da iyi işler yaptılar. Negatif söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Çok iyi bir jenerasyon var. Turnuva farklı bir şey. 2026 Dünya Kupası’nda bence daha da ileriye gidebilirler. Tüm ülkenin bu gençlerin arkasında durması ve desteğe devam etmesi gerekiyor"


Tek düşüncem Trabzonspor’la şampiyon olmak

"Tek düşüncem Trabzonspor’la şampiyon olmak... Birisi bana dese ki bu sene Trabzon’la şampiyon olacaksın ama sezon sonunda futbolu bırakacaksın. Kabul ederim... Uzun vadeli planlar yapan biri olmadım hiç ama bu sene Trabzonspor’la bir kez daha şampiyon olmayı çok istiyorum"

Önemli olan karakter

"Karakter olarak harika bir grup var. Geçen sezondan çok daha iyi bir grup var karakter olarak... Futbolda grup karakteri çok önemli. Geçen sezondan kalan önemli bir grup var. Aramıza yeni katılan iyi arkadaşlarımız var. Hep beraber iyi bir grup enerjisi oluşturup yolumuza devam edeceğiz"

Taraftarı bekliyoruz

"Şampiyonluk yaşadığımız sene Trabzonspor’un en önemli gücü taraftarıydı. O yüzden taraftarlarımıza şimdiden çağrı yapmak istiyorum. Bu sezon bize her zamankinden daha fazla destek vermeleri gerekiyor. Onlarla beraber çok daha güçlü oluyoruz ve buna ihtiyacımız var"




FANATİK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap