SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Wesley Hoedt, Trabzonspor'dan haber bekliyor

Wesley Hoedt, Trabzonspor'dan haber bekliyor

28 Temmuz 2024 Pazar - 11:35




Trabzonspor'un ilgilendiği Watfard forması giyen Wesley Hoedt, kulüplerin anlaşması halinde Bordo-Mavili ekibe gelmeye sıcak bakıyor.





Savunma hattını dünyaca ünlü stoper Stefan Savic ile güçlendiren Trabzonspor'da bir savunmacı takviyesi daha yolda. Bordo mavililer kadro derinliğini sağlamak ve kaliteyi yükseltmek için Watford forması giyen 30 yaşındaki Hollandalı stoper Wesley Hoedt'i de listeye aldı.

Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen 30 yaşındaki sol stoper, 44 maçta görev alarak 3 gol ve 3 asist katkısı sağladı. 1,93 boyundaki oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

2018 yılında piyasa değeri 15 milyon avro olan Wesley Hoedt, günümüzde 2,2 milyon avro piyasa değerine sahip. Hollanda futbolunun önde gelen akademilerinden AZ Alkmaar'ın altyapısında yetişen ve sonrasında Lazio ile Southampton gibi takımlarda da forma giyen Hoedt, bir dönem Celta Vigo formasıyla İspanya'da da boy göstermişti.

Tecrübeli oyuncunun Türkiye'ye sıcak baktığı öğrenildi. Hoedt kulüplerin anlaşması halinde kısa sürede Türkiye'ye gelecek.



SPORX

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap