SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş dediler ama asıl isteyen Trabzonspor

Beşiktaş dediler ama asıl isteyen Trabzonspor

31 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:46




Trabzonspor, adı Beşiktaş'la anılan Uruguaylı sol bek Diego Laxalt için devrede olduğu iddia edildi. Gervinho ve Bruno Peres transferlerinde birlikte çalıştığı İtalyan menajerin bu transfer içinde görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.





Uzun süredir ortalarda görünmeyen İtalyan bombacı Gianluca Di Marzio, sezonu Celtic’te kiralık geçiren Diego Laxalt için Beşiktaş’ın Porto ile çekişeceği iddiasını ortaya attı… elinde N’Sakala ve Rıdvan Yılmaz olan siyah-beyazlıların neden böyle bir hamle yapacağı konusunda ise bir açıklama yapmadı. Sadece Celtic’in Milan’dan kiraladığı Uruguaylı sol bek için satın alma opsiyonunu devreye sokmak istemediğini yazdı.

TRABZONSPOR DEVREDE

Bu arada Di Marzio’nun Laxalt için Beşiktaş iddiasına rağmen, Uruguaylı sol bekin Trabzonspor’la görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Gervinho ve Bruno Peres’i Trabzon’a getiren İtalyan menajer George Gardi’nin, Laxalt’ı bordo-mavililere önerdiği, Milan’la bir ön görüşme yapıldığı belirtildi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap