SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş’ı reddetti! Trabzonspor’dan Okereke harekatı!

Beşiktaş’ı reddetti! Trabzonspor’dan Okereke harekatı!

06 Eylül 2023 Çarşamba - 13:00




Yaz Transfer Sezonu boyunca adı Beşiktaş'la anılan İtalya Serie B ekiplerinden Cremonese forması giyen David Okereke şimdi Trabzonspor'un radarında... 26 yaşındaki Nijeryalı golcü için en iyi seçenek bordo-mavililer gibi duruyor.





İtalyan Serie B takımlarından Cremonese forması giyen  David Okereke'nin geleceği konusundaki belirsizlik sürüyor. Takımdan ayrılmak istediği bilinen Nijeryalı oyuncu Avrupa transfer piyasasının kapanmasına kadar beklediği düzeyde teklif alamayınca mecburen kulübünde kaldı. Eldeki en iyi tekli Trabzonspor'dan...
 
İDMANLARA ÇIKACAK MI? GİDİP GİTMEYECEĞİ BELLİ OLACAK
 

 
La Provincia'nın haberine göre Cremonese perşembe günü Arvedi Center'daki idmanlara dönecek. Bu çok özel bir gün olacak. Çünkü David Okereke'nin takımda kalıp kalmayacağı o gün belli olacak.
 
Kulübü kendisine transfer sezonunun biteceği tarihe kadar süre vermişti. Bu süre içinde kendisine takım bulması istenmişti. Ancak süre doldu. David Okereke kendisini isteyen Beşiktaş ve Kızılyıldız'ın transfer tekliflerini reddetti.
 
MİDYAT'A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLDU
 

 
Kızılyıldız, Cherif'i aldı. Beşiktaş, Muleka'yı bırakmadı. Habere göre Okereke daha iyisini ararken Serie B'de kaldı. Dahası takımı da onu gidecek diye kadro planlamasını ona göre yaptı. Sürekli forma şansı bulma ihtimali de zayıfladı. Yönetimden taraftara kadar istenmeyen adam ilan edilmesine ramak kaldı. Elindeki en iyi teklif Türkiye'den Trabzonspor'dan. 
 

DAVİD OKEREKE KİMDİR?

David Okereke, Nijeryalı bir futbolcudur. 29 Mayıs 1997 tarihinde Lagos, Nijerya'da doğmuştur. Dolayısıyla, 2023 yılı itibarıyla 26 yaşındadır. Genellikle forvet mevkiinde oynayan Okereke, futbol kariyerine Nijerya'nın üst düzey ligi olan Nigeria Professional Football League'de bulunan Bayelsa United'da başlamıştır.

2016 yılında, Italian Serie B takımlarından Spezia'ya transfer olan Okereke, burada iki sezon geçirdikten sonra 2018 yazında Belçika'nın Club Brugge takımına transfer olmuştur. Club Brugge formasıyla 2019-2020 sezonunda Belçika Pro League şampiyonluğu yaşamış ve UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'nde takımıyla mücadele etmiştir.


DAVİD OKEREKE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Lavagnese (3 Eylül 2015)

Spezia U19 (6 Ocak 2016)

Spezia Calcio (1 Temmuz 2016)


Cosenza (16 Ocak 2018)

Spezia Calcio (30 Haziran 2018)

Club Brugge (9 Temmuz 2019)

Venezia (12 Ağustos 2021)

Club Brugge (30 Haziran 2022)


Cremonese (28 Temmuz 2022)

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap