SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş ve Galatasaray, Hugo’ya teklif yaptı…

Beşiktaş ve Galatasaray, Hugo’ya teklif yaptı…

23 Ağustos 2021 Pazartesi - 14:04








Trabzonspor bir süredir stoper arıyor… herkes bu arayışın Edgar Ie’nin yerine tecrübeli bir stoper olduğunu tahmin ediyordu. Ancak Brezilya’dan goal.com'dan sürpriz iddia geldi.

Marcelo Hazan’n iddiasına göre; savunma oyuncusuna yakın kişiler, sporcunun kişisel sorunlarından dolayı rahatsız olduğunu ve Trabzonspor'dan ayrılmayı kabul edeceğini doğruladı. Hugo, Trabzonspor'da mutsuz. Türkiye'de belirsiz bir geleceği var. Sporcuya yakın kişiler, savunma oyuncusunun belirli sorunları olduğu ve ailesinin bulunduğu yere adapte olmadığı için kulüpten ayrılmak istediğini onayladı.

Geleceğe dair belirsizliğin ortasında, Beşiktaş ve Galatasaray da dahil olmak üzere Türkiye'deki kulüplerin yaptığı tekliflerin hedefi Vitor Hugo oldu. Ama Trabzonspor’un onu bırakması kolay olmaz. Sözleşmesi Haziran 2024'e kadar geçerli.

(Fotospor)

 

Ex-Palmeiras, Vitor Hugo tem futuro aberto na Turquia @GoalBR https://t.co/wK3CTH4gPy — Marcelo Hazan (@Marcelo_Hazan) August 22, 2021

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap