SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması!

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması!

02 Ocak 2019 Çarşamba - 17:08




Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TRT Spor'da katıldığı programda Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.





Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması geldi. 
 
Mahmutyazıcıoğlu ismi Beşiktaş'la anılan Burak Yılmaz'la ilgili şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş'ın santrforu gol atarsa kim olursa olsun ben de zıplıyorum. Sosyal medyada 12 yaşından 70 yaşına kadar insan var. Biz oradaki tepkilere göre takımı yönetemeyiz. Burak Yılmaz'ı hocaya sorduk.Trabzonspor bizim kardeş camiamız. Trabzonspor'la helalleşmeden anlaşmayız. O feshetse de helalleşmeden almayız.''
 
"Trabzonspor'la resmen anlaşmadan Burak'la imza atmayız"
 
Burak Yılmaz operasyonu yaparsak Trabzonspor'la anlaşırız. Hocamızın olumlu referansı var. Şu ana kadar imza yok. Burak Türkiye'yi çok iyi biliyor. Duygusal kısmı bir kenara bırakalım. Burak alternatifler içerisinde 2 isimden 1'i. Trabzonspor'un resmen anlaşmadan Burak'la imza atmayız. 4.5 milyon euro değil Burak'a Messi'ye bile veremeyiz. (Skorer)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap