SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bire birde dünyanın her savunmacısını geçer Di Maria'ya benziyor...

Bire birde dünyanın her savunmacısını geçer Di Maria'ya benziyor...

Karadeniz Özel

08 Nisan 2019 Pazartesi - 15:45




Trabzonspor’un transferdeki bir numaralı ismi Yusuf Sarı’yı L'Equipe’ten Didier Roustan Karadeniz için yorumladı...





YÖNETİM HAZIR KITA BEKLİYOR

Trabzonspor İzleme Komitesi geçtiğimiz günlerde yönetime bir rapor vermiş ve bunu da Karadeniz yayınlamıştı. Scout ekibi, Fransa’nın Marsilya takımında forma giyen 21 yaşındaki gurbetçi Yusuf Sarı için, “Mutlaka alınmalı” raporu vermişti. Yusuf Sarı için bordo-mavili yönetim hazır kıta bekliyor.

MARSİLYA’NIN ALTYAPISINDA YETİŞTİ




Sağ ve sol kanatlarda görev yapan 1.68 boyundaki genç oyuncu Şu anda Trabzonspor’un transferdeki öncelikli hedefi. Bordo-mavili yönetim, ekonomik sıkıntıları çözdüğü anda Marsilya’nın kapısı çalacak ve Yusuf Sarı için resmi teklif yapacak. Peki Yusuf Sarı’nın hangi özellikleri var? Bu denli ısrar edilmesinin nedeni nedir? Bu soruların yanıtını Fransa’nın ünlü gazetesi L'Equipe’ün editörü Didier Roustan verdi.

GELİŞMEYE AÇIK BİR FUTBOLCU




İşte  Roustan’ın o açıklamaları: Sağ-sol açık olarak görev yapıyor. Marsilya alt yapısında dikkat çeken özellikleri çevikliği ve hızlanmadaki patlayıcılığı oldu. Son vuruşları henüz çok iyi olmasa da, genç oyuncu bire birde çok etkili bir silah. Teknik kapasitesi, takip ettiğimiz futbolculardan birisi olan Yusuf Yazıcı’ya, hızlı çıkışları ise PSG’nin Arjantinli oyuncusu Angel Di Maria’ya benziyor. Gelişmeye açık bir futbolcu.

Didier Roustan - L'Equipe

Haber: Mehmet KARAGÖZ



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap