SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Caleb Ekuban'a 10 milyon euro'luk teklif!

Caleb Ekuban'a 10 milyon euro'luk teklif!

13 Mart 2020 Cuma - 12:45




Bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor'un kadrosunda birçok genç isim harika performanslar gösterirken, bu oyunculara gelen taliplerin sayısı da her geçen gün artıyor.





Sezon başında Crystal Palace'dan kiralanan Alexander Sörloth'a Avrupa'nın dev kulüpleri talip olurken, takımın hücüm hattının bir diğer vazgeçilmez ismi olan Caleb Ekuban'a da teklifler gelmeye başladı.

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, aracılar vasıtasıyla Trabzonspor yönetiminin nabzını yoklamaya başladı. Sezon başında 1 milyon euro bedelle Leeds United'dan kadroya katılan Ganalı golcünün takımdan ayrılması için en az 10 milyon euroluk bir teklif bekleyen yönetim, Ekuban'ı kadroda tutmak ve yeni bir sözleşme yapmak da istiyor.

Lazio'nun radarında

25 yaşındaki oyuncu, hücum hattının birçok bölgesinde oynayabilmesiyle Hüseyin Cimşir'in adeta jokeri haline gelirken, Ekuban'ın son dönemde gösterdiği iyi perfromansın Lazio'nun dikkatini çektiği öğrenildi.

Öte yandan İskoçya'da bu sezon da hayal kırıklığı yaşayan Glasgow Rangers'ın da Ekuban için istekli olduğu öğrenildi. Steven Gerrard'ın ekibinin özellikle Alfredo Morelos ayrılırsa Ekuban'ı transfer etmek isteyebileceği bildirildi.


Beğendim
21
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap