SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Djaniny ve Yusuf topun ağzında

Djaniny ve Yusuf topun ağzında

12 Kasım 2022 Cumartesi - 14:43




Bu sezon beklentilerin altında kalan Djaniny ve Yusuf Erdoğan, teknik direktör Abdullah Avcı’nın gözünden düştü.Kulübe yakın isimlerden gelen bilgilere göre; 2 oyuncunun menajerlerine,“Takım bulun”dendi.





ŞAMPİYONLUK sezonunda Trabzonsporun etkili isimlerinden birisi olan Djaniny Semedo, bu sezon hayal kırıklığı yaratıyor. Sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılan ve yıllık garanti ücreti 1 milyon 600 bin euroya çıkarılan Yeşil Burun Adalı forvet, geride kalan zaman diliminde adeta yokları oynadı. Kulübe yakın isimlerden gelen bilgilere göre, bu durum teknik direktör Abdullah Avcı’nın radikal bir karar almasına neden oldu.Aynı kaynakların iddiasına göre; Djaniny’nin menajerine ara transfer öncesi "Takım bulun” denildi.

Devre arası yaklaşırken transfer söylentileri çıkmaya başladı. Arabistan medyası, Djaniny’ye eski takımı Al-Ahli’nin 4.5 milyon euro vermeye hazır olduğunu iddia etti. Abdullah Avcı’nın Yusuf Erdoğan’ın da biletini kestiği ve deneyimli oyuncuya bu kararını bildirdiği öne sürüldü. Yusuf Erdoğan’ın Trabzonspor ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Yusuf, bordo-mavili takımdan 8 milyon TL garanti ücret alıyor.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap