SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca Trabzonspor'a doğru

Edin Visca Trabzonspor'a doğru

05 Haziran 2021 Cumartesi - 13:02




Trabzonspor'da Edin Visca için ilk temas başkanlar arasında gerçekleşti. Abdullah Avcı'nın bütün alt yapısını hazırladığı transferin ilk görüşmesine Göksel Gümüşdağ ve Ahmet Ağaoğlu katıldı.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca için bir araya geldi… Boşnak oyuncu için resmi anlamda ilk görüşme yapıldı.

İki taraf talep ve isteklerini masaya koydu. Gümüşdağ, Visca’ya verdiği, “ligde kalalım istediğin yere git” sözü olduğunu Ağaoğlu’na hatırlattı. Ancak bunun, “Visca’yı Trabzonspor  bedava vereceğiz” anlamında algılanmamasını istedi.

Boşnak oyuncuyu Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da istediğini hatırlattı. Ancak Visca’nın talebiyle önceliğin Trabzonspor’da olduğunu söyledi. Ağaoğlu da, Avcı’nın Visca’yı çok istediğini bu yüzden kendisi için ellerinden gelen fedakarlığı göstereceklerini söyledi. Başakşehir’i memnun edecek bir teklif hazırladıklarının altını çizdi.

Gümüşdağ ilk etapta Visca’nın satış fiyatının 5 milyon euro olduğunu söyledi. Ağaoğlu 2 milyon Euro’dan fazla veremeyeceklerini söyledi. Çünkü Visca’yı yaşı nedeniyle satma ihtimalleri olmadığını söyledi. Ancak şampiyon olmaları durumunda 1 milyon euro’luk bir de bonus koyacaklarını iletti.

Ağaoğlu Visca için takasa da hazır olduklarını söyledi. Teklifleri dinlemeye hazır olduklarının altını çizdi. Gümüşdağ ise “takasta Uğurcan’ı istesek vermezsiniz herhalde” diye espri yaptı. Ancak takas konusunda Aykut Kocaman’ın aklındaki ismin Caleb Ekuban olduğunu söyledi. Ağaoğlu bunu, Avcı’ya sorması gerektiğini söyledi.

İkili gelecek ligin bitiminden sonra bir araya gelme konusunda anlaştı.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
12
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap