SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ertuğrul Doğan: 'Bir daha bu formayı giyemez..!'

Ertuğrul Doğan: 'Bir daha bu formayı giyemez..!'

18 Temmuz 2024 Perşembe - 14:21




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'in sözleşmesini tek taraflı şekilde feshetmesi hakkında konuştu.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Belçikalı futbolcu Thomas Meunier'in sözleşmesini tek taraflı şekilde feshetmesi hakkında da konuştu.

İŞTE BAŞKAN DOĞAN'IN SÖZLERİ:

Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha bu formayı giyemez.




ASPOR
.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap