SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına geç koptu!

Fırtına geç koptu!

26 Aralık 2017 Salı - 07:59




Süper Lig'in ilk 9 haftasında 9 puan toplayan Bordo-Mavililer, son 8 haftada 20 puan elde ederek zirve yarışında umutlarını ikinci yarıya taşıdı





Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, son haftalarda topladığı puanlarla zirve yolunda umutlanarak iddiasını ikinci yarıya taşıdı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetiminde lige beklediği başlangıcı yapamayınca Rıza Çalımbay'ı takımın başına getiren Bordo-Mavililer, deneyimli teknik adam yönetiminde aldığı sonuçlarla zirve yarışı içinde yer aldı.

İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Bordo-Mavililer, ilk 9 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 9 puan toplayarak 13. sırada yer alırken, lider Galatasaray'ın 14 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışından uzaklaştı. Bordo-Mavililer, son 8 haftada ise büyük çıkış göstererek 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan ile zirve yarışına tutundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap