SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtıne gelecekten umutlu

Fırtıne gelecekten umutlu

02 Ekim 2017 Pazartesi - 12:53




Süper Lig’in 7’nci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, gelecek haftalara umutla bakıyor.





İki kez geriye düştüğü Beşiktaş deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrılan bordo mavililer, gelecek haftalardan umutlu. Trabzonspor'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral Beşiktaş maçının ardından iyi yolda olduklarını söyledi. Saral, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da kaybetmeyen Trabzon, başarı dolu geleceğin işaret fişeğidir! Güzel olacak uşaklar! Geliyoruz. Zor fikstürden çıktık. Yol kazaları olmadı değil. Mutlu değilsek bile umutluyuz. Daha iyi olacağına dair sözümüz var. Trabzonspor iyi yolda" dedi.

SOSA: "EN BÜYÜK TRABZON"
50'nci yılı olan ve zirveyi hedeflediği 2017-18 sezonuna beklediği başlangıcı yapamayan, ilk 7 haftalık bölümde 9 puan toplayarak zirvenin 10 puan gerisinde yer alan bordo mavililerde Beşiktaş karşılaşmasının ardından orta saha oyuncusu Jose Sosa da başarıya inandıklarını vurguladı. Sezon başında takıma katılan Sosa, sosyal medya hesabı instagramdan yaptığı paylaşımda, "Dün akşamki gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte büyük başarılara imza atabiliriz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. En büyük Trabzon!" ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap