SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Manoel Messias'i 22 Haziran’a kadar kullandın, kullandın… Yoksa...

Manoel Messias'i 22 Haziran’a kadar kullandın, kullandın… Yoksa...

01 Şubat 2020 Cumartesi - 17:39




Trabzonspor yeni stoperi Manoel ile 30 Haziran 2020'ye kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ancak eserse iki yılda daha herhangi bir bonservis bedeli ödemedem uzatma seçeneği elinde.





Bordo-mavililerin yeni stoperi Manoel’in haklarının yüzde 30’ü Cruzeiro’da. Yüzde 50’si Athletico-PR’de. Yüzde 10’u BH Supermercados isimli menajerlik şirketinde ve yüzde 10’u da oyuncunun kendisinde.

2020 yılında Cruzeiro’nun küme düşmesinden sonra Manoel’e kulüp 485 bin real (yaklaşık 1 milyon dolar) olan maaşında indirim yapmasını talep etti. Sambacı bunu kabul etmedi. Aslında Cruzeiro, 2021’in Aralık ayına kadar devam eden Manoel’in sözleşmesini feshetmeye hazırdı. Ancak bordo-mavili yönetim 22 Haziran’a kadar Manoel’in bedelsiz olan satın alma hakkını kullanırsa Cruzeiro’yu büyük bir yükten kurtaracak. 

Bu arada Brezilya’nın SuperEsportes gazetesine göre Beşiktaş, 2016 yılında Manoel için 4 milyon euro teklif etti. Ancak Cruzeiro bu teklifi kabul etmedi. O dönemde Brezilyalı stoper Türkiye hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olduğu için bu kez teklif geldiğinde araştırmakla vakit kaybetmedi. Hemen teklifi kabul etti.

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap