SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ne umduk ne bulduk!

Ne umduk ne bulduk!

07 Şubat 2018 Çarşamba - 09:52




Süper Lig'in 20'nci haftasında sahasında Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, 2018 yılında lig ve kupada oynadığı 4 maçtan da beraberlikle a





DURAKLAMA DÖNEMİ

Zirve yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında Göztepe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da kaçan önemli fırsatın üzüntüsü yaşanırken, Bordo-Mavililer, 2018 yılında lig ve kupada oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavililer 2018 yılındaki ilk maçında Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, sonraki 3 lig maçında sırasıyla Konyaspor ile 2-2, Fenerbahçe ile 1-1 ve son olarak Göztepe ile golsüz berabere kaldı.

LİGDE 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bordo-Mavililer ligdeki galibiyet hasretini de 4 maça çıkardı. Ligin 12'nci haftasındaki 4-3'lük Osmanlıspor galibiyeti ile birlikte 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, 17'nci haftadaki 1-1'lik Kardemir Karabükspor beraberliği ile de duraklama dönemine girdi. Bordo-Mavililer ligde oynadığı son 4 maçından da 1 puanla ayrılarak, zirve yarışının içerisinde olmayı hedeflediği sezonda önemli fırsatları değerlendiremedi ve yarışın uzağında kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap