SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nenad Bjelica: Son dokunuş anında günümüzde değildik

Nenad Bjelica: Son dokunuş anında günümüzde değildik

18 Mayıs 2023 Perşembe - 23:36




Trabzonspor'un Hırvat çalıştırıcısı Nenad Bjelica 3-1 kaybedilen Fenerbahçe maçı hakkında, "Son dokunuş anında günümüzde değildik. Bunları değerlendiremezseniz işiniz kolay olmuyor" dedi.





Süper Lig'in 34. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica, galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi kutladı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bjelica, sarı-lacivertlilerin galibiyeti hak ettiğini belirtti.

"Fenerbahçe'ye karşı oynuyorsanız bulduğunuz fırsatları değerlendirmelisiniz"

Mağlubiyete rağmen net pozisyonlar yakaladıklarını anlatan Bjelica şu şekilde konuştu:
"Fenerbahçe'yi kutlayarak başlıyorum. Daha iyi olan ve galibiyeti hak eden onlardı. İlk yarıda 1-0'dan sonra dahi çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı rakibimiz baskı oluşturduğu bölümde golü buldu. Maç 3-0'a geldiğinde dahi çok net fırsatlarımız vardı. Fenerbahçe'ye karşı oynuyorsanız bulduğunuz fırsatları değerlendirmelisiniz. Son dokunuş anında günümüzde değildik. Bunları değerlendiremezseniz işiniz kolay olmuyor." Nenad Bjelica: Son dokunuş anında günümüzde değildik

"Bazen takımın ritmini artırmanız gerekir"


Takımı farklı bir sistemle oynatan Nenad Bjelica konuya dair açıklamalar yaptı.

Visca'nın sağ kanat pozisyonunda bugüne özel oynatıldığını ve iyi iş çıkardığını aktaran deneyimli çalıştırıcı, şu değerlendirmede bulundu:

"Visca'nın gayet iyi oynadığını düşünüyorum. Maç 2-0 iken 4 değişiklik yaptık çünkü bazen takımın ritmini artırmanız gerekir. Biz de bunu yapmaya çalıştık. Önümüzdeki sene bizimle devam edecek oyunculara şans vermeye çalışıyoruz." Nenad Bjelica: Son dokunuş anında günümüzde değildik

"Fiziksel olarak daha iyi olacağız"

Trezeguet'in sakatlığının bulunduğunu bu sebeple ilk 11'de başlamadığını aktaran Bjelica, sözlerini şöyle bitirdi:

"Trezeguet'i oynatsaydık Abdülkadir Ömür'ü soracaktınız. Gelecek sene taraftarlarımıza şunu vadediyoruz. Fiziksel olarak daha iyi olacağız, daha kompakt, baskıyı daha iyi yapan bir takım olacağız." Nenad Bjelica: Son dokunuş anında günümüzde değildik

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap