SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nenad Bjelica, takımdan ayrılacak isimler hakkında konuştu!

Nenad Bjelica, takımdan ayrılacak isimler hakkında konuştu!

25 Nisan 2023 Salı - 10:11




Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.





Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.

Nenad Bjelica: "Takımım yetenekli bir takım ancak belki de gücünü gösteremediği için seviyesinin altında oynadığı maçlar oldu. Biz; mücadeleci, kazanan, iyi bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız, oyuncuların da buna hazır olduğunu görüyorum. Hedefimiz, Trabzonspor'un geçen sene yaşadığı başarıları tekrarlamak."

Nenad Bjelica: "Henüz herhangi bir karar alınmadı. 2 gündür buradayım ve sadece bir maç oynadık. Dolayısıyla 2-3 gün geçirdiğimiz insanlar için karar almak çok adil olmayacak. Önümüzdeki günlerde yönetimle yaptığımız değerlendirmeler sonrası net kararlar alınabilir. Burada çok yeniyiz. Sezon içinde dakika alamayan oyunculara fırsat verip önümüzdeki senenin bir hazırlığını yapacağız. Dolayısıyla henüz hiçbir oyuncu için ayrılık kararı alınmadığını söyleyebilirim."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap