SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth’un Ağaoğlu ile görüşmesini anlattı! ‘’Nasıl geleyim?’’

Sörloth’un Ağaoğlu ile görüşmesini anlattı! ‘’Nasıl geleyim?’’

05 Haziran 2021 Cumartesi - 17:48




Trabzonspor'un efsane futbolcularından Serdar Bali, YouTube kanalında yayınladığı videoda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yaptığı Sörloth görüşmesinin detaylarını anlatan Serdar Bali açıklamalarında ''Başkan, Bild gazetesinde çıkan görüntüyü bana attı. Trabzonspor’u çok seviyoruz ama boğmamıza gerek yok. 3 milyonu aşkın yorum attınız ama telefondan aramak olmaz. Telefonunu size kim vermişse ayıp etmiş. Görüntülü telefondan taciz ediyorsunuz. Sörloth’u seviyoruz ama bunu yapmayalım. Bild Gazetesinde ‘Futbol terörü’ olarak geçiyor. Bizim adımız bunlarla geçmesin. Arkadaşlar yapmayın. Ben size şunu söyleyeyim. Sörloth'u almamız zor. Sörloth’u almak istiyoruz evet bende istiyorum ama 5 yıllık anlaşması var. Sörloth, Başkan’a söylüyor. ‘’5 yıllık anlaşmam var nasıl geleyim bir şey olacak ki geleyim?’’ diyor. Senin istemen yeterli olmuyor. Zaten senin ayın 10’un sonra santraforun geliyor. Sörloth kadar atmaz ama 20 tane atacak. 32 tane atar şampiyon olamazsın 20 tane can alıcı yerde atarsın şampiyon olursun. Sörloth’un piyasası düşer yine alırsın. '' ifadelerini kullandı.


Kaynak:61 saat

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap