SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tek yol 3 puan!

Tek yol 3 puan!

09 Aralık 2017 Cumartesi - 11:22




Süper Lig’de son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle yükselişe geçen Trabzonspor, bugün deplasmanda Kasımpaşa’yı da mağlup ederek çıkışını sürdürmek





Trabzonspor'da Kasımpaşa karşılaşması öncesi nefesler tutulmuş durumda. Ligde üst üste 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan, toplamda ise peş peşe 5 lig karşılaşmasında da mağlubiyet yüzü görmeyen bordo-mavililer, Süper Lig'in 15'inci haftasında bugün Kasımpaşa'ya konuk olacak. Zirve yarışına ortak olmak isteyen Trabzonspor, bu maçtan da 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Teknik direktör Rıza Çalımbay, zor olacağını ama kazanacaklarını dile getirdi. 54 yaşındaki başarılı hoca, kalan üç maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Çalımbay, bugüne kadar kazanmalarına rağmen bütün maçlarda zorlandıklarını ifade ederek, "Çünkü takımı tanıma sürecinde bu karşılaşmaları oynadık ve ilk mücadelemizde de kendi kalemize attığımız golle Malatyaspor'a mağlup olduk. Yapacağımız bir şey yoktu" ifadesini kullandı.

GALiBiYET SÖZÜ VERDiLER
BAŞARILI hoca, "Şimdi önümüze bakıyoruz. İlk yarıda 3 kritik maç bizi bekliyor. Eğer yukarıda olmak ve yukarıdan kopmak istemiyorsak bu periyottan istediğimiz sonuçlarla ayrılmalıyız. Bu maçların ilk finalini de Kasımpaşa karşısında yapacağız. Eksiklerimiz olabilir ancak Trabzonspor formasını giyen her oyuncu kaliteli ve değerledir. Bu final maçını kazanıp hedefimize bir adım daha yaklaşmalıyız. Bunun için savaşın ve kazanın" diyerek oyuncularına dikkatli olmaları noktasında uyarılarda bulundu. Bordo-mavili futbolcuların da Çalımbay'a galibiyet sözü verdiği vurgulandı. Onur'un da takımı toplayarak 3 puan istediği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap