SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tochi'yi Bjelica ikna etti! Geliyor!

Tochi'yi Bjelica ikna etti! Geliyor!

06 Ağustos 2023 Pazar - 14:00




Savunma müjdesi Tochi Chukwuani’yle görüşmelere bir kez daha başlayan bordo-mavililer, Danimarkalı orta sahayı bitirmeye kararlı. Trabzonsporlu yetkililer transfere son noktayı koymak için bu kez daha kararlı şekilde hareket ediyor.





Trabzonspor, ‘Danimarkalı Pogba’ yakıştırması yapılan Tochi Chukwuani dosyasını yeniden açtı. 20 yaşındaki orta saha ile ‘facetime’dan görüşen Nenad Bjelica’nın, genç yeteneği ikna ettiği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetimin, Tochi Chukwuani’nin kulübü Lyngby BK ile 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı, oyuncuya da yıllık 800 bin euro verileceği ifade edildi.

PANDEMİ döneminde İtalyan ekibi Verona’ya transferi kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle iptal olan Nijerya asıllı Danimarkalı Tochi Chukwuani’nin sağlığının son derece iyi olduğu bildirildi. Devam eden Danimarka Ligi’nde Lyngby BK forması altında 2 maça çıkan ve 173 dakika sahada kalan Chukwuani, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç orta saha, 2-1 kaybettikleri Kopenhag maçında 88, Viborg FF ile oynanan ve 2-2 biten mücadelede ise yine 88 dakika sahada kaldı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap