SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor acele etmiyor... Leeds'in planı ise bambaşka

Trabzonspor acele etmiyor... Leeds'in planı ise bambaşka

31 Mart 2019 Pazar - 21:57




Leeds’in Gana milli takımında ilk iki maçında iki gol atan Ekuban’ın satın alma hakkından vazgeçmesi için Trabzonspor’a teklif yapacağı iddia edildi.





Trabzonspor yönetimi Caleb Ekuban’ın bonservisini sözleşmesinde yazan opsiyon hakkını Leeds United’a ödeyerek alacak… alacak ama acele etmiyor. Nedeni ise öncelikle acil ödemeler. FIFA’da yer alan dosyaları temizlemek. Ardından eli bollaştığı ilk an da Ekuban’ın tapusu alınacak. Gelen bilgiler ise yönetimin Ekuban için Mayıs’ın son haftasına kadar hamle yapmayacağı.

Leeds, Trabzonspor'a Ekuban için teklif yapacak

Ekuban’ı sezon başında Leeds’in Trabzonspor’la beraber Newcastle’a da önerdiği ortaya çıktı. Newcastle’ın yaptığı teklifi son anda çektiği Ganalı oyuncunun da Trabzonspor’da kaldığı bildirildi. Leeds’in Gana milli takımında ilk iki maçında iki gol atan Ekuban’ın satın alma hakkından vazgeçmesi için Trabzonspor’a teklif yapacağı iddiası gündeme geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap