SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da hedef 28 Haziran! 3 bomba daha

Trabzonspor’da hedef 28 Haziran! 3 bomba daha

27 Mayıs 2021 Perşembe - 20:20




Trabzonspor'da gündem transfer...Bruno Peres ve Gervinho transferlerini bitiren bordo-mavililerde yeni hedef Andreas Cornelius...Sonrasında ise sol bek, 8 numara ve kanat transferi gerçekleşecek.





Devre arasında Berat, Bakasetas ve Yunus Mallı’yı transfer ettiren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek sezon içinde 5 oyuncu daha istedi. Bunlardan sağ bek Bruno Peres ile kanat oyuncusu Gervinho ile imzalar tamam. Peres’in sözleşmesi bittiği için transferinde sorun yaşanmadı. Parma da küme düştüğü için Gervinho’nun 2.3 milyon euro’luk yıllık maliyetini karşılamak istemediği için sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. 

Santrfor transferi için attığı golle Parma’nın küme düşmesinde büyük payı olan Andreas Cornelius için görüşmeler devam ediliyor. Ahmet Ağaoğlu, Avcı’nın isteğini yerine getirip, Danimarkalı forvet oyuncusunun transferini de sonlandırmak istiyor. Aksi taktirde santrfor mevki için Trabzonspor’un 4 alternatifi daha bulunuyor.

Bordo-mavililer Cornelius’tan sonra, sol bek, 8 numara ve kanat transferini sonlandırıp, 28 Haziran’da başlayacak yeni sezon kampına hazır olarak girmek istiyor.

8 numara için Salih Uçan favori. Sol bek için Danny Rose, Ömer Bayram ve van Aanholt isimleri gündemde. Kanat transferi için Efecan, Visca ve Halil ile görüşmeler var. 

Beğendim
15
Sevdim
5
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap