SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Hatay'ı Vitor Hugo ile yıktı! Bir stoperden daha fazlası

Trabzonspor Hatay'ı Vitor Hugo ile yıktı! Bir stoperden daha fazlası

23 Aralık 2020 Çarşamba - 17:27




Trabzonspor'da Vitor Hugo fırtınası dinmiyor...





Trabzonspor, Antakya deplasmanında Hatayspor’u 1-0'la geçti. Galibiyet golünü atan ise geldi günden bu yana takımın en iyisi olmayı başaran Vitor Hugo. Sadece 25 kez topla bululan sambacı 17 pas verdi. Yüzde 88.2 isabet sağladı. Attığı 5 uzun toptan 3’ü yerini buldu. 2 de hava topu aldı. 2 top kaptırdı. 4 top uzaklaştırdı.

Attığı gol için Vitor Hugo, “Tabiki öncelikle çok mutluyum. Gol attım, takıma yardımcı oldum ve kazandığımız için mutluyum. Belki saha içinde bazı şeyleri gösteremedik. Önemli olan o ruhu göstermek. Saha içinde belki istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, ama ruhu ortaya koyduk. Bunu yaptık ve başarılı olduk. Ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde bu galibiyetin tadını çıkarmamız gerekiyor” dedi.

Gol sevinci ile ilgili olarak Hugo, “Brezilya’da oynamaya baladığımdan itibaren imza sevinci ve imza hareketi oldu. Başladığım ilk günden beri bunu yapmaya çalışıyorum. Her gol attığımda. Umuyorum sene boyunca bunu bir çok defa yapabilme imkanı bulacağım” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap