SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a övgü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Uğurcan Çakır'a övgü!

25 Temmuz 2024 Perşembe - 21:56




UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Ruzomberok'u 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etti. Bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından Uğurcan Çakır'a övgü dolu sözler söyledi. İşte detaylar...





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı 2-0 biten Ruzomberok maçınun ardından basın toplantısı düzenledi.

Tecrübeli teknik adam, kurtarışlarıyla karşılaşmaya damga vuran Uğurcan Çakır hakkında konuştu.

Abdullah Avcı: "Final paslarını daha erken atmasaydık daha fazla pozisyonlara girebilirdik ama yeterli derecede pozisyona girdik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın sezona iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Bütün takımı tebrik ediyorum. Böyle maçları, ilk maçları kazanmak önemli. Cihan Çanak'ın da ilk maçında böyle bir gol atması bizi mutlu ediyor. Rakibi tebrik ediyorum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Rövanşta da daha iyi bir oyunla ileriye gideceğiz inşallah."

"MOTİVASYON SORUNUMUZ YOKTU"

Abdullah Avcı: "Erken final pası dedim, motivasyonda bir sorunumuz olmadığını düşünmüyorum. Bunu görebiliyoruz. Zemin düzgün duruyordu ama çabuk kuruduğundan dolayı tekrar ıslanmasından dolayı bir problem oldu. Erken final pasları zemin ile ilgili değil. Bir an önce koparma duygusuyla ilgili. Stadyum için iki kalenin arkasının boş olmasının konsantrasyon açısından zaman zaman inişleri çıkışları olabiliyor. Ama bugün oyuncularım kazanmak için odaklı bir şekilde hareket etti."

HABER MERKEZİ


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap