SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor transferde coştu!

Trabzonspor transferde coştu!

22 Haziran 2024 Cumartesi - 14:35




Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin ardından transfer gündemi adeta yanıyor.





Bordo-mavili takım, Hull City'den Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı. Hull City ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı John Lundstram ve Borna Barisic, pazar günü İstanbul'da olacak. İki futbolcunun sağlık kontrolünden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın ekibi ayrıca Standard Liege'de forma giyen ve bir süredir transfer gündeminde yer alan Cihan Çanak için de Belçika temsilcisi ile anlaşma sağladı. Trabzonspor, 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu için yaklaşık 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Cihan Çanak transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor, stoper Samuel Gigot transferi için bonservis konusunda Marsilya ile makası çok daralttı. Transfer için son görüşmeler yapılıyor.

Trabzonspor Muhammed Cham transferini noktalamak için tüm şartlarını zorluyor. Trabzonspor, Cham için Clermont ile pazarlıklarına devam ediyor.


Bordo-mavili takım bu isimler dışında ayrıca Rumen golcü Denis Draguş ile de anlaşmaya vardı. Trabzonspor, geçen sezon Southampton'dan kiraladığı Paul Onuachu'nun yeniden transferi için de İngiliz ekibiyle temaslarını sürdürüyor.

Sporx

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap