SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un stoper transferinde son durum

Trabzonspor’un stoper transferinde son durum

28 Ocak 2020 Salı - 17:26




Trabzonspor'un Cruzeiro forması giyen Brezilyalı stoper Manoel ile anlaştığı iddia edildi. Evrakların tamamlanmasının ardından Manoel'in Trabzonspor için Türkiye'ye yola çıkacağı belirtildi.





Brezilya’nın O Tempo gazetesi, Manoel’in Pazartesi günü Cruzeiro’nun idmanında yer almamasının tamamen bürokratik işlemlerden kaynaklandığını iddia etti. Brezilyalı stoperin Trabzonspor’la anlaştığını, Cruzeiro’nun beklediği evrakların Belo Horizonte’ye ulaşmasından sonra tecrübeli stoperin Türkiye’ye yola çıkacağı belirtildi. Manoel için 2021 sezonu sonuna kadar anlaşmanın tamam olduğu belirtildi.   

NEWTON’IN GENÇLERLE UYUMU DİKKAT ÇEKİYOR

Trabzonspor’da Hüseyin Cimşir’in yardımcılığına getirilen antrenör Eddie Newton’un antrenmanlarda oldukça aktif olması dikkat çekiyor. Genç oyuncularla sürekli iletişim halinde olan  Newton sürekli uyarılarda bulunuyor. İngiliz antrenörün teknik ekiple de kaynaşma konusunda sıkıntı çekmemesi dikkat çekiyor. Öte yandan Trabzonspor’a Fatih Dinçer’in de yardımcı antrenör olarak katıldığı görüldü.

Beğendim
13
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap