SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! Egemen Korkmaz neden ayrıldı?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! Egemen Korkmaz neden ayrıldı?

09 Temmuz 2024 Salı - 16:20




Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdürüyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Fiziksel, zihinsel ve taktiksel olarak çalışıyoruz"

Ligin sonuna kadar iki türlü kamp programı yapmıştık. Kupayı kazansaydık 2 etaplı olacaktı. Daha sonra 1'e düşürdük. Trabzon etabını sakatlık vermeden tamamladık. İkinci etapta 2 hazırlık maçımız var. Fiziksel, zihinsel ve taktiksel olarak çalışıyoruz. Enerjisi yüksek ve çalışma temposu yukarı doğru seyreden bir süreç yaşıyoruz. Şu ana kadar son derece memnunum. Zemin çok iyi, bir iki gündür sıcaktan şikayetimiz var. Onun dışında çok iyi gidiyor.


Transfer olan 6 oyuncu var. Onların adaptasyonu açısından kamp önemli. Oyun felsefimizi vermek için kamp avantaj. Kadro rekabetini doğru oluşturmak istiyoruz. Bu sene de şu ana kadar son derece olumlu gidiyor.

Meunier, Uğurcan ve Dragus ne zaman takıma katılacak?

Meunier hazırlık maçında milli takımda sakatlandı. Oradan aldığımız bilgiye kadar tedavisi devam etti. Genel durumu yakından takip ediliyor. Ayın 18'inde Trabzon'da bizimle start verecek. İlk maçta bizimle olur mu o zaman karar verilecek. Dragus 12'sinde Macaristan kampına katılacak. Kaptan da ayın 18'i itibarıyla bizimle olacak.

"Transfer konusunda 6 aydır çalışıyoruz"

Geçen sezon bütün kulüpler inişler çıkışlar yaşadı. Bizim de öyle oldu ama Trabzonspor büyük bir kulüp ve her zaman ayağa kalmasını bilmiştir. Ulaşılabilir hedefi ligde yakaladık ama kupayı kazanamadık. Üzüldük ama önümüzdeki sezon daha iyisini yapmaya çalışacağız.


Transfer konusunda 6 aydır çalışıyoruz. Trabzonspor hep yarışacaktır. Belki ekonomisiyle değil ama inadıyla yarışacak. Puan ortalaması şampiyon olduğumuz sezon neyse onun daha üstüne çıkmaya çalışacağız.

Ekip ve camia olarak burada önemli işler yaptık. Taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Agresif ve rakibini rahatsız eden bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Sezon başı itibarıyla antrenörlüğe yeni başlamış gibi bir heyecan yaşıyorum. Camianın desteğiyle beraber her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız.

Trabzonspor hem deneyimli hem de genç oyuncular alacaktır. 6 tane oyuncunu bizimle başladı. Bu bir avantaj. Eksikler var, bunları da tamamlamaya çalışıyoruz. Diğer rakiplerin ekonomisiyle değil, Trabzonspor'un inadı ve gücüyle bunu hissettirmeye çalışıyoruz.

Egemen Korkmaz neden ayrıldı?

Ekiplerde değişimler olur. Benim ekibimden çok başarılı isimler çıktı. Egemen Hoca bizimle birlikte çalıştı. Bazen teknik adamlar zamanı gelince bunu hissederler ve yarışmak isteyebilirler. Egemen Hoca da bunu istedi. Hedefleri olan kişilerin yolunu açmak ve destek olmak gerek.

BEİNSPORTS


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap