SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Transfer konusunda.."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! "Transfer konusunda.."

09 Temmuz 2024 Salı - 16:18




Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdürüyor. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, transfer konusunda çalışmalarının uzun süredir sürdüğünü ve sezon öncesinden planlanarak başladığını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Transfer konusunda 6 aydır çalışıyoruz"

"Transfer konusunda 6 aydır çalışıyoruz. Trabzonspor hep yarışacaktır. Belki ekonomisiyle değil ama inadıyla yarışacak. Puan ortalaması şampiyon olduğumuz sezon neyse onun daha üstüne çıkmaya çalışacağız.

Ekip ve camia olarak burada önemli işler yaptık. Taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Agresif ve rakibini rahatsız eden bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Sezon başı itibarıyla antrenörlüğe yeni başlamış gibi bir heyecan yaşıyorum. Camianın desteğiyle beraber her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız.


Trabzonspor hem deneyimli hem de genç oyuncular alacaktır. 6 tane oyuncunu bizimle başladı. Bu bir avantaj. Eksikler var, bunları da tamamlamaya çalışıyoruz. Diğer rakiplerin ekonomisiyle değil, Trabzonspor'un inadı ve gücüyle bunu hissettirmeye çalışıyoruz."

BEİNSPORTS

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap