SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu transfer politikasını belirledi

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu transfer politikasını belirledi

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:46




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer çalışmalarına başladı. Abdullah Avcı'yla beraber yol haritasını belirledi. Sadece isimler üzerinde değil, izlenecek politika da belirlendi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer stratejisini anlattı… Abdullah Avcı’nın istekleri doğrultusunda bazıları direkt 11’de oynayacak, bazıları ise rotasyonu güçlendirmek için oyuncular gelecek.

1.5 milyon Euro’nun üzerinde hiçbir oyuncuya maaş ödenmeyecek. Öyle iddia edildiği gibi 4-5 milyon euro’luk bonservis borçlanmasının altına girilmeyecek.
Bonservis bedeli ödemesinde maksimum limit 3 milyon euro olacak. O transfer taksidi ödemesi ise Vitor Hugo’da olduğu gibi vadelere yayılacak.

Yeni sözleşmesini zamlı isteyen Nwakaeme’ye zam verilmeyecek.

Bu arada Trabzonspor bayrama bir gün kala çalışanlarına jest yaptı. 20 gün önceden tüm maaşları yatırıldı. Ekonomik anlamda iyi işler yaptıklarını tekrarlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, hiçbir oyuncuya borçları olmadığının altını da çizdi.

Beğendim
8
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap