SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Fernandez açıkladı! "Şampiyon gibi oynamamız gerekiyor..."

Trabzonspor'da Fernandez açıkladı! "Şampiyon gibi oynamamız gerekiyor..."

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 15:08




Trabzonspor'da İspanyol stoper Joaquin Fernandez açıklamalarda bulundu.





Slovenya kampında hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Joaquin Fernandez açıklamalarda bulundu.

Joaquin Fernandez'in açıklamaları şu şekilde;

Burada olmak benim için büyük mutluluk. Sakatlığım çok ciddi değil. Darbe sonrası dizimle alakalı gelişmeleri doktorlarla konuştuk. Ödem indikten sonra çalışmalara daha hızlı başlayacağım. Doktorlarımıza kendimi teslim etmiş durumdayım. En kısa sürede dönmeyi umuyorum.

Hocamızla transfer sürecinde görüştük. İspanyolca bilmesi bizim için işleri kolaylaştırdı. Bana iyi ve güçlü bir takım olduğunu, güçlü bir şehir olduğunu söyledi. Benim de gelme sebeplerimden biri buydu. Şampiyon olabileceğimizi söyledi. Bir hocanın sizinle görüşmesi önemli bir sinyaldir. Yeniden Avrupa'da boy gösterebilmek adına buradayım.

Şehir olarak bakınca, Trabzon İspanya'da yaşadığım şehre benziyor. Dağlar ve deniz, İspanya'da yaşadığım şehre benziyor.


Türkiye liginin yarışmacı ve fizikli bir lig olduğunu düşünüyorum. Ben de başarılar kazanabilmek adına buradayım.

Hocamız benimle görüştüğünde Türkiye liginde genelde uzun top oynandığını ve hava toplarının öncelik olduğunu söylemişti. Trabzonspor olduğumuz için topa sahip olmamız ve şampiyon gibi oynamamız gerekiyor. Hocamızın benden beklentisi buy. Topa sahip olarak, maçları domine ederek bir oyun oynamaya çalışacağız.

Uzun boylu, hızlı oynayan ve topun takımında kalmasına çalışan bir oyuncu olarak tanıtabilirim kendimi. Agresif bir yapım var. Belki ilk maçında talihsizlik yaşadım. Orada da yaptığım şey buydu. Kalemi korumaya ve o topun bir şekilde içeri girmemesine çaba gösteriyorum.

Bütün konuların kararı hocamızın. Kaç stoper oynarsak oynayalım bizim görevimiz bunu en iyi şekilde yapmak. Stoperde 2'li de 3'lü de oynadım. Bunlara alışkınım. Hocamız beni stoper olarak düşündüğü iletti ancak nerede ihtiyaç olursa orada oynamaya hazırım.

Rekabet her zaman iyidir. Rekabet halinde olmanız sizi daha ileri götürür. Rekabete hazırım. Oynayacağıma da inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini vermek için buradayım.


Futbol taraftarlar için oynanan bir oyun. Onların olmadığı şekilde düşünemeyiz. Büyük takımsanız arkanızda büyük destek hissedersiniz. İşler kötü gidince de kolay olmaz. Çünkü beklentiler yüksektir. Onları mutlu etmeye çalışacağız.

Futbol çoğu yerde aynıdır. Ülkeden ülkeye değişiklik de gösterebiliyor. Türkiye'de geçişler biraz daha fazla. Uzun top ve kontra ataklar fazla. Ben de bu oyuna uygunum. Hızlı bir stoper olduğum için doğru bir ligde olduğumu düşünüyorum.

Hepimiz genç olduk. O anı bekledik ve fırsat geldiğinde değerlendirdik. Gençlerden beklentimiz de aynı şekilde. Onlar hayallerini gerçekleştiriyorlar. Onlar da şansları değerlendirmek adına iyi çalışmalılar. Hepsi hayallerini gerçekleştirmek üzere.

Buraya geliş amacım takımı yeniden Avrupa potasına sokmak ve başarılar elde etmek adına. Gelecek adına fazla düşünen birisi değilim.

Arda Güler'i çok izleme fırsatım olmadı. Önünde çok büyük bir gelecek vardır. Çünkü Real ve Barca gibi takımlarda oynayan oyuncular böyledir. Eline gelen şansı en iyi şekilde değerlendireceğini düşünüyorum.


Hocamızın ve teknik ekibimizin bizi zorlaması hoşuma gidiyor. Lig başladığında meyvesini alacağımız bir durum. İdmanlarda kendimizi daha da zorlarsak Türkiye'deki maçlarda dominant bir takım olacağımızı söyleyebilirim.

Çok sıkı çalışıyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek adına, tekrar takımı şampiyonluk potasına sokmak adına hareket edeceğiz. Trabzonspor'u yeniden şampiyon yapmaya çalışacağız.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap