SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Jason Denayer bombası!

Trabzonspor'da Jason Denayer bombası!

10 Ocak 2022 Pazartesi - 10:02




Süper Lig'de transfer hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar ve bordo mavililer için Fransız basınından flaş bir iddia geldi. Trabzonspor ve Galatasaray'ın Lyon'da forma giyen Jason Denayer'i transfer etmek için girişimlere başladığı belirtildi.





Süper Lig'de transfer hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar ve bordo mavililer için Fransız basınından flaş bir iddia geldi.

L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray ve Trabzonspor, bir dönem sarı kırmızılılarda forma giyen Jason Denayer'i transfer etmek için girişimlere başladı.

NEWCASTLE UNITED DA DEVREDE

Jason Denayer'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında Premier Lig ekibi Newcastle United'ın da bulunduğu belirtildi.

SÖZLEŞMESİ HAZİRANDA BİTİYOR

Galatasaray'ın 2 kez kiralık olarak transfer ettiği Jason Denayer'in Lyon'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek. 26 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro...

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap