SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da kadro hesapları! Kaç transfer daha yapılacak?

Trabzonspor'da kadro hesapları! Kaç transfer daha yapılacak?

18 Temmuz 2024 Perşembe - 15:00




Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor.





Trabzonspor'da yeni sezon öncesi yapılan planlama doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Bordo mavili takım şu ana dek Nwakaeme, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Lundstram, Barisic ve Dragus'u kadrosuna katarken bir yandan da eldeki futbolcuları gönderiyor.

Trabzonspor'da Hakan Yeşil bonservisiyle Pendikspor'a transfer olurken; Pepe ve Flavio ise sözleşmesi sona ererek takımdan ayrıldı.

Öte yandan Lahtimi ve Kourbelis'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi. Meunier sözleşmesini tek taraflı feshederken, Trabzonspor yönetimi konuya dair hukuki süreç başlattı. Emirhan Zaman ise bonservisiyle birlikte 1461 Trabzon kadrosuna katıldı.

kamp1.webp


5-6 takviye daha yapılacak

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan doğrudan 11'de oynayabilecek 5-6 transfer daha planladıklarını ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kaleci rotasyonu

Trabzonspor'da kaleci rotasyonu Uğurcan Çakır, Onuralp Çevikkan ve Taha Tepe'den oluşuyor.

Sağ bekte sadece Serkan kaldı


Sol bek rotasyonunda Eren Elmalı ve Barisic bulunurken, Meunier'in sözleşmesini fesh etmesi sonrası sağ bekte altyapıdaki genç isimler dışında Serkan Asan tek isim olarak kaldı. Bordo mavililer bu bölge için Boavista forması giyen Pedro Malheiro ile temas halinde.

kamp2.webp

Stoperde 5 isim

Trabzonspor'da stoper hattında Fernandez, Baniya, Denswil, Hüseyin Türkmen ve Ali Şahin Yılmaz bulunuyor. Kampa dahil edilmeyen Fernandez ile yolların ayrılması beklenirken, bu bölge için de başta Stefan Savic olmak üzere çok sayıda isimle görüşmeler yapılıyor.

Orta alan rotasyonu


Trabzonspor'da orta alan hattı Mendy, Lundstram, Umut Güneş, Ozan Tufan, Murat Cem Akpınar, Kerem Şen, Bardhi'den oluşuyor.

Diğer bölgelerdeki mevcut rotasyon ise şu şekilde

Kanat rotasyonu: Trezeguet, Fountas, Orsic, Cihan Çanak, Visca, Teklic, Nwakaeme, Visca,

Santrafor: Enis, Dragus, Gomez, Umut Bozok

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap