SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da tartışma konusu olmuştu! Başkan Doğan'dan yeni tüzük açıklaması

Trabzonspor'da tartışma konusu olmuştu! Başkan Doğan'dan yeni tüzük açıklaması

13 Haziran 2023 Salı - 16:06




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Divan Başkanı Ali Sürmen, yeni tüzük çalışmaları ve Mustafa Hacıkerimoğlu'nun açıklamaları ile ilgili olarak konuştu.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Divan Başkanı Ali Sürmen, son günlerde camiada tartışma konusu olan yeni tüzük çalışmaları ve Mustafa Hacıkerimoğlu'nun açıklamalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN DOĞAN: "KİM KATKI VERİYORSA..."

Başkan Doğan, "Tüzükle alakalı bakanlığın belirttiği belli konular var. Tüzük için bazı sabit maddelerin konulması gereken konular var. Trabzonspor'un iyiliğine kim katkı veriyorsa biz onun yanındayız ve her türlü desteği veririz" dedi.

DİVAN BAŞKANI SÜRMEN: "BİR KOMİSYON OLMALI"

Mustafa Hacıkerimoğlu ile yılardır konuştuğunu ve açıklamalarını yararlı bulduğunu söyleyen Divan Başkanı Ali Sürmen ise, "TFF yöneticisi olduktan sonra Trabzonspor ile daha fazla ilgilenmeye başladığı için defalarca konuştuk. Onun sözleri bir tavsiyedir. Hiç kimse farklı bir tüzük getirmesin dedik. Ortak akıl ortaya çıksın diye dedik. Farklı şeyler çıkabilir ama tüzüklerin uygulanma ve hazırlanma şekli vardır. Hazırlanırken bir komisyon olmalıdır. Genel kurula karışan insanların fikirleri farklı olabilir. Ne komisyon ne yönetim taslağımız budur dememeli, hepsinin içinden doğru olanlar alınmalı. Bakanlığın taslağına dokunamazsınız. Hacıkerimoğlu’nun açıklamaları çok değerli. Ne dedi, Trabzonsporlular olarak kucaklaşmalıyız dedi. Bu çok önemli" diye konuştu.


dogandan-tuzuk-aciklamasi-2.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap