SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için Atletico Madrid bombası

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için Atletico Madrid bombası

17 Mayıs 2021 Pazartesi - 19:14




Trabzonspor'da Uğurcan Çakır kesinlikle satılacak. Bunu Başkan Ahmet Ağaoğlu da doğruladı. Şu anda en iyi teklif Fransız Lille'den geldi. Anlaşma prensipte tamam. Ancak Çakır'ın yeni menajerine İspanyol Atletico Madrid'ten öyle bir teklif geldi ki heyecan yarattı.





Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır için Lille’den gelen teklifi kabul etme aşamasında… 15.5 milyon euro garanti para… 4.5 milyon euro maç oynama, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi bonus ve yüzde 25’lik bir sonraki satış hakkını Fransızlar kabul etti.

Kalecileri Maignan’ı Milan’a satmaya hazırlanan Lille, bu satış gerçekleşir gerçekleşmez Uğurcan için gerekli ödemeyi yapacak transferi bitirecek.

Bordo-mavili yönetimin gözü ise Atletico Madrid’te… çünkü İspanyol ekibi Jan Oblak’ı, David De Gea’nın yerine Manchester United’a satmaya hazırlanıyor. Uğurcan’ın kısa süre önce anlaştığı menajeri Arturo Canales de Başkan Ahmet Ağaoğlu’na “biraz bekleyelim” dedi. Çünkü tahminlerine göre Oblak bir kaleci için ödenebilecek en yüksek bonservis bedeline Manchester United’a gidebilir. Böyle bir durumda da Atletico Madrid’in birinci önceliği Uğurcan Çakır. Kendisiyle temas kurulduğunu doğruladı.

Canales’e göre, Atletico, eğer Oblak’tan 100 milyon euro kazanabilirlerse Uğurcan’a 20 milyon euro ödemekten çekinmeyecek. Ancak bir sonraki satış hakkında Atletico’nun yüzde 25 gibi yüksek bir yüzde vermesi hemen hemen imkansız.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap