SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yabancı futbolcuların geleceği belli oluyor!

Trabzonspor'da yabancı futbolcuların geleceği belli oluyor!

21 Haziran 2023 Çarşamba - 16:53




Yeni sezonun kadro planlamasını yapan Trabzonspor, yabancı futbolcu sayısını azaltmayı hedefliyor.





Mevcut kadrosunda 13 yabancı futbolcusu bulunan Trabzonspor, bazı isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor.

Sözleşmeleri biten Marek Hamsik, Jean Phillippe Gbamin ve Lazar Markovic ile yollarını ayıran Fırtına'da kiralık kontratları biten Fode Koita, Djaniny Semedo ve Flavio geri döndü. Aralarında yüksek maliyetli olanlar gönderilecek. İlk imzayı da Yunan Kourbelis atacak.

Flavio'yu istiyorlar

Bordo-mavili takımdan geçen sezon Al-Taawoun'a kiralanan Flavio'nun satın alma opsiyonu kullanılmadı. Sakatlığı sebebiyle sadece 11 maça çıkan Brezilyalı futbolcu son 6 karşılaşmada ise camiayı mest etti. Suudi taraftarlar sosyal medya üzerinden paylaşımlarla Flavio'nun kesinlikle takımda tutulması gerektiğine vurgu yaptı

Serkan hırslı


Sakatlığı sebebiyle geçen sezon takıma faydalı olamayan Serkan Asan, yeni dönemi bekliyor. Genç sağ bek oyuncusu, kamplarda teknik direktör Nenad Bjelica'nın gözüne girmek için hırsla özel idman yapıyor.

Hüseyin devam

Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana favori oyuncuları arasında yer alan Hüseyin Türkmen formasını kaptırmak istemiyor. Başarılı stoper, Hırvat teknik direktör ile yeniden büyük bir çıkış yakalamanın peşinde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap